kievskiy.org

Lirik Lagu STM Sampe Tekane Mati, Duet Happy Asmara feat Delva Irawan

Cuplikan MV lagu baru Happy Asmara, STM (Sampe Tekane Mati) yang rilis 6 Mei 2024.
Cuplikan MV lagu baru Happy Asmara, STM (Sampe Tekane Mati) yang rilis 6 Mei 2024. /Tangkapan Layar YouTube Happy Asmara Music

PIKIRAN RAKYAT - Lagu baru Happy Asmara bertajuk STM (Sampe Tekane Mati) menceritakan kisah persahabatan yang langgeng dan selalu bersama dalam suka dan duka.

"Sahabat itu seperti mata dan tangan. Saat mata menangis tangan mengusap, saat tangan terluka mata menangis. Mereka saling melengkapi," demikian keterangan dalam kanal YouTube Happy Asmara Music, dilansir Rabu,8 Mei 2024.

Lagu ini dibawakan Happy dengan berduet bersama Delva Irawan. Berikut selengkapnya lirik STM (Sampek Tekane Mati) Happy Asmara dengan terjemahannya:

Lirik Lagu STM (Sampek Tekane Mati)

Sayang aku tresno kowe (aku ugo sayang kowe)
Parasmu ngedemke atiku (haa aaa haa)
Esemmu ayu ngilangke masalahku
Ngguyumu marai ayemku

Sayang aku ugo tresno kowe
Sabarmu ngademke atiku
Perjuanganmu mung kanggo aku
Bakal tak eman tekane matiku

Podo janjine lan ora bakal ninggalke
Selawase bebarengan karo kowe

Crito tresno iki
Neng atikuu sak lawase
Tak nggo crito anak lan putu
Hubungan iki nibo tangi karo kowe

Ora bakal lungo
Sak durung tutupe nyowo
Aku lan kowe ngukir tresno
Gusti ampun, kulo dipisahno

Kowe lan aku dadi siji
Huuuu uuuu huuuuuuu

Terkini Lainnya

Tautan Sahabat